Universitatea Oradea isi promoveaza serviciile pentru a atrage studenti - Ziare Oradea

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Universitatea Oradea isi promoveaza serviciile pentru a atrage studenti

Dupa esecul inregistrat la sesiunile de admitere din iunie si septembrie, conducerea Universitatii din Oradea s-a gandit la o strategie pentru a promova facultatile in randul studentilor din anii de liceu. Primii care au aflat care sunt conditiile, dar si satisfactii urmarii unei facultati oradene au fost copii de la Colegiul National „George Cosbuc" din Nasaud.
Potrivit purtatorului de cuvant al Universitatii din Oradea, Olimpia Popoviciu, vizita elevilor din nordul tarii face parte dintr-un parteneriat educational, „Azi - elev, maine - student", in cadrul caruia, tinerii au vizitat campusul universitar, laboratoarele, biblioteca cea noua si dotata, caminele studentesti, dar si salile de curs.
Cu acest prilej, universitatea poate va reusit sa atarga pentru anul viitor un numar mai mare de tineri care sa vrea sa invete la una din facultatile oradene. Fenomenul a intrat in atentia conducerii universitatii dupa sesiunea de admitere din iunie, respectiv, cea din septembrie, cand numarul studentilor care au optat pentru Oradea a fost cu aproape 500 mai mic fata de ceilalti ani.

Sursa: Adevarul

15.11.2010

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *