Universitatea craiova energie informatie avion vremea trafic persoane jaf sindicat economie tva stiri ziare Dolj

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

O săptămână de muncă

Începând de luni, Universitatea Craiova şi-a stabilit cartierul general, vreme de o săptămână, în staţiunea vâlceană Băile Govora. Nicolo Napoli va avea la dispoziţie un lot format din 25 de jucători, nefăcând deplasarea Stanca, Stoica, Dilevski şi Alexandru Piţurcă.

Complexul Energetic Turceni a reclamat un atac informatic

Anchetă la Complexul Energetic Turceni, după ce conducerea unităţii a constatat că informaţii secretizate au fost făcute publice.

Un avion Carpatair a rămas la sol din cauza ceţii

Avionul Carpatair care trebuia să plece în această dimineaţă la ora 8.05 către Timişoara este şi la această oră pe pista Aeroportul Internaţional din Bănie.

Revine iarna de miercuri

Ceaţa de astăzi este doar începutul unei noi reprize de iarnă. Meteorologii anunţă că de mâine vremea se va schimba în rău. La această oră există ceaţă pe numeroase artere rutiere din ţară, îngreunând considerabil circulaţia autovehiculelor, potrivit Centrului Infotrafic.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,

Descinderi la locuinţele unor persoane acuzate de trafic de persoane

Procurorii DIICOT Craiova au organizat astăzi descinderi la locuinţa mai multor persoane acuzate de trafic de persoane şi minori.

Prefectul de Vâlcea despre copiii care merg prin pădure la şcoală: Nu cred ca e mare nenorocire

Cei 27 de copii din satul vâlcean Fundătura care se înghesuiau până acum într-un microbuz cu doar 17 locuri pentru a ajunge la şcoală, au parte numai de ghinioane. Mai nou, micuţii se duc la ore pe jos, kilometri întregi, alături de lupi şi porci mistreţi. Asta pentru că maşina care-i ducea la şcoală s-a stricat, iar prefectul judeţului crede că puţină mişcare nu strică.

sursa: editie.ro

Ştiinţa, şedinţă în miez de noapte cu patronul

După ce duminică seară târziu, la Govora, cei 27 de jucători olteni deplasaţi în acest stagiu au fost băgaţi în şedinţă de finanţatorul Adrian Mititelu, de ieri, antrenorul italian Napoli a început programul de pregătire preponderent fizică.

Jaf în supermarketuri

Un craiovean s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, după ce duminică a fost prins în timp ce încerca să sustragă o bormaşină Bosh din hipermarketul bauMax. De la începutul anului şi până duminică, poliţiştii şi jandarmii doljeni au întocmit 14 dosare penale, unul pe zi în medie, pe numele unor persoane care au sustras diverse bunuri din supermarketurile din Craiova.

Sindicatele vor demisia lui Botiş

Negocierile privind noul Cod al muncii, purtate marţi la sediul ministerului de resort, au fost blocate după ce reprezentanţii sindicatelor au ieşit de la discuţii şi au anunţat că nu vor mai purta niciun fel de dialog cu Ioan Botiş. Sindicaliştii au mai multe nemulţumiri în legătură cu proiectul Codului muncii propus de minister.

Avans economic de 1,5%, în 2011

Experţii agenţiei de evaluare financiară Coface estimează că România va înregistra în 2011 un avans economic de 1,5%, în timp ce deficitul bugetar ar urma să scadă la 4,9% din PIB.

Data-limită pentru renunţarea la TVA, 20 ianuarie

Dacă o firmă n-a depăşit anul trecut o cifră de afaceri de 35.000 de euro, mai poate solicita doar până joi, 20 ianuarie, scoaterea din evidenţa plătitorilor de TVA. Potrivit prevederi lor noului Cod fiscal, firmele care în cursul unui an calendaristic nu depăşesc plafonul de scutire de 35.000 de euro (cifră de afaceri) pot solicita, până pe data de 20 ianuarie, scoaterea din evidenţa persoanelor înregistrate în scopuri de TVA în vederea aplicării regimului special de scutire.

Analiza dosarului de credit scoate din buzunarul clientului până la 400 de euro

Legea obligă instituţiile de credit să stabilească un comision de analiză în sumă fixă şi un comision de administrare ca procent din soldul creditului şi nu din valoarea iniţială a acestuia.
Doar câteva bănci s-au aliniat până acum la noile reglementări privind transparentizarea costurilor la creditele pentru populaţie şi au introdus comisioane de analiză a dosarului în sumă fixă în locul celor calculate ca procent din suma împrumutată.

Cuţitul francez înfipt în spatele României

România a primit o notă mare vineri, la Bruxelles, unde a fost evaluat ultimul raport Schengen. Doar că „profesorul“ francez a refuzat să treacă nota în carnet. Deşi nu au existat observaţii sau obiecţii din partea celorlalte state membre, reprezentantul Franţei a solicitat timp suplimentar pentru studierea raportului. Cu alte cuvinte, ne-a blocat. Fără explicaţii, dar spre folosinţa imediată a preşedintelui francez.

sursa: gds.ro
 

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *