Universitatea din Pitesti mai are 3019 locuri libere la studiul pentru licenta, dintre acestea 19 fiind subventionate de la stat si 3000 fiind cu taxa

Stiri Arges  |  0 comentarii

3000 de locuri libere pentru absolventii de liceu

Elevii care au sustinut cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului mai au o sansa se se inscrie la facultate. Universitatea din Pitesti mai are 3019 locuri libere la studiul pentru licenta, dintre acestea 19 fiind subventionate de la stat si 3000 fiind cu taxa.
“E prima data cand avem un numar atat de mare de locuri vacante. Acest lucru se explica prin numarul mic de absolventi de liceu si promovabilitatea mica la BAC. Sunt peste 2000 de absolventi de liceu care n-au luat BAC-ul in Arges. De exemplu, la Facultatea de Inginerie veneau multi absolventi de la Liceul Industrial din Stefanesti. Anul acesta doar 4 elevi de acolo au luat Bac-ul. ”, a declarat Ion Tabacu, prorectorul Universitatii Pitesti. Tot in aceasta perioada se fac si inscrierile la masterate, fiind disponibile 1000 de locuri cu taxa si 695 de locuri subventionate. Cele mai multe masterate sunt la Facultatea de Mecanica.

Sursa: Adevarul.ro

08.09.10

 Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *