Vânzarile de hamburgeri cresc cu pâna la 10%

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

 Câte fast-fooduri se deschid în 2010

 Lanturile de restaurante de tip fast-food mizeaza pe cresteri ale afacerilor în acest an. McDonald's a anuntat ca tinteste un avans de 5% al cifrei de afaceri, iar KFC spera într-o majorare de 10%
Prin deschiderea de noi restaurante, lanturile de tip fast-food estimeaza pentru acest an cifre de afaceri mai mari decât în 2009. Dupa ce a inaugurat deja doua unitati noi de la începutul anului si pâna în prezent, McDonald's România vrea sa mai deschida în 2010 înca unul sau doua magazine. În conditiile unor investitii de 47 milioane de lei, nivel similar cu cel din 2009, compania estimeaza ca va înregistra o crestere de 5% a cifrei de afaceri, pâna la 436 milioane de lei (peste 100 milioane de euro).
"În primul trimestru am înregistrat un avans de 4,5% al cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada a anului trecut", a declarat, ieri, directorul general al companiei, Karen Bishop. În 2009, McDonald's România a înregistrat o crestere de 4% a cifrei de afaceri, comparativ cu valoarea de 400 milioane de lei din 2008.

sursa: gandul.infoComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *