Vedete mioritice si operatiile estetice dureroase care le-au marcat - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Vedete mioritice si operatiile estetice dureroase care le-au marcat

Marturisirea Claudiei Pavel, care a dezvaluit ce probleme a avut cu operatia de rinoplastie, a socat lumea showbizului romanesc. Dar Cream nu este singura frumoasa de la noi care a patimit de pe urma chirurgiei estetice.
Marina Dina a povestit si ea prin ce a trecut. In primul rand, cu sanii a avut probleme. In urma cu trei ani si-a pus silicoane si sanii cei noi au facut furori. Dar, cu timpul, unul dintre implanturi a alunecat, asa ca asistenta lui Mihai Morar a ajuns iar la cutit. Necazurile nu s-au oprit in zona bustului. „Operatia la nas a fost foarte grea si foarte dureroasa, iti trebuie un psihic bun ca sa treci prin asa ceva. Dupa operatie aveam fata foarte umflata, nici nu ma recunosteam. Daca as da timpul inapoi, nu m-as mai opera", a marturisit iepurasul.
Un caz aparte este cel al Oanei Zavoranu. Ea a fost de patru ori la cutit pentru a-si modela bustul. Dupa ce a cheltuit 10.000 de euro, s-a plictisit si a redevenit naturala. Si, dupa cate au povestit alte frumuseti din showbiz, poate asta este solutia cea mai buna. Si cea mai ieftina. Dar multe dintre vedetele mioritice nici nu ar fi fost bagate in seama daca nu aveau silicoane. A meritat tot chinul? Numai ele stiu raspunsul.

Sursa: vdtonline.ro

09.08.2010
Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *