Vicepresedintele CJ Arad, Adrian Tolea, a spus, ca la nivel national se regasesc cifre socante, care arata deprecierea sistemului sanitar - Ziare Arad

Stiri Arad  |  0 comentarii

Adrian Tolea acuza liberalii de „imbolnavirea“ sistemului sanitar aradean

Vicepresedintele CJ Arad, Adrian Tolea, a spus, marti, ca la nivel national se regasesc cifre socante, care arata deprecierea sistemului sanitar in ultimii ani Tolea sustine ca aceste cifre sunt reale si isi au originea atat in strategia nationala a sistemului sanitar, cat si din alte cauze locale, fiecare cu partile ei mai putin legale sau morale.
Tolea a mai afirmat marti ca a gasit multe nereguli, „«coincidente» de nume, care nu sunt deloc coincidente“. „Am regasit «marea familie liberala» intr-o gramada de lucruri care au adus prejudicii sistemului sanitar. Este rusinos ca tocmai cei care ne acuza saptamana de saptamana de clientelism sau neimplicare sa fi organizat un adevarat «atac» la bugetul sanitar”, a declarat Adrian Tolea. Vicepresedintele CJ Arad a facut referire la numeroasele atacuri din presa, sustinute de „anumite persoane“ care, conform actelor, au avut interese financiare in sistemul sanitar. Cele trei cazuri la care face referire vicepresedintele Consiliului Judetean reprezinta „duetul“ Vasile Man (secretar general PNL Arad) – Ionel Ciupe (presedinte interimar), relatia lui Gheorghe Ghilinta – „fost membru al PC, acum o adevarata achizitie a colectiei de vara liberale” – cu sistemul sanitar aradean, respectiv declaratiile si pozitia publica a lui Florin Galis, presedinte al organizatiei municipale a PNL Arad, referitoare la falimentul si prabusirea Sanevit.

Sursa: actualitati-arad.ro

08.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *