Vintu: Este o problema strict politica. Oamenii lui Basescu au facut presiuni sa vand trustul - Ziare Bucuresti

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

Vintu: Este o problema strict politica.
Oamenii lui Basescu au facut presiuni sa vand trustul

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, miercuri, recursul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu la decizia de arestare preventiva pentru 29 de zile emisa pe numele sau. "Este o problema strict politica, unele instante executa chefurile unui domn. S-au facut presiuni sa vand trustul", a spus Vintu, in fata judecatorilor. Acestia isi vor prezenta verdictul joi.

"Ar fi fost suficient ca procurorul sa-mi ceara documentele legate de transferul de bani. Este o problema strict politica, unele instante executa chefurile unui domn. S-au facut presiuni sa vand trustul", a spus Vintu, in fata judecatorilor, la finalul sedintei, dupa ce, initial, a refuzat sa dea declaratii in fata completului de judecata.
"In 2007, la referendum, el (Traian Basescu, n.r.) a venit la mine sa-l sustin. Eu i-am spus ca sunt de acord si am stabilit impreuna cu el anumite criterii in baza carora il sustin, bazate pe progresul si modernizarea Romaniei", a completat omul de afaceri, potrivit caruia ulterior acestei discutii "emisarii lui Basescu" i-au cerut "o parte a trustului media".

Sursa: realitatea.net
16.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *