Viva - ziare de la a la z romanesti din Bucuresti

Ziare reviste romanesti  |  0 comentarii

     VIVA! este o revista despre celebritati, aparuta in 1999, cu un concept editorial complet nou pe piata media autohtona. Celebritatile si stilul lor de viata, tendintele lansate de vedete, reflectarea evenimentelor din viata mondena, interviuri exclusive, ilustrate cu fotografii realizate de profesionisti, portrete ale unor staruri de anvergura internationala - toate acestea se regasesc in "VIVA! - vedete cat cuprinde". Este o revista in care apar, prezentati cu o atitudine pozitiva, cei care conteaza si cei despre care se vorbeste din lumea divertismentului, culturii, sportului.
       Profilul publicului-tinta e bine definit: femei si barbati cu varste intre 25-45 de ani, cu resedinta in mediul urban (mai ales urban mare), venituri medii sau peste medie, educatie medie sau peste medie.
      Cititoarea/cititorul VIVA! e o persoana activa, optimista, interesata de partea frumoasa a vietii, atenta la tendinte, bine informata in ceea ce priveste divertismentul, artele, sportul.


vivaContact redactie ziar:  Viva
Adresa: Buzesti Str.50-52, Etaj 1-2, Sector 1, Bucuresti
Phone + 40 (21) 319 35 59 Fax + 40 (21) 319 35 68
                       E-mail:: viva(@)edipresse.ro
                               Page web: www.viva.ro

anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, anunturi gratuite oradea, adauga anunturi gratuite,

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *