Vremea frig Boboteaza politica criza spital nastere ajutoare caldura stiri ziare Ialomita

Stiri Ialomita  |  0 comentarii

Au îndurat frigul pentru binecuvântare

De Bobotează, bisericile din Slobozia au fost asaltate încă de la primele ore ale dimineţii de credincioşi. Oamenii au aşteptat sub cerul liber, la -11 grade celsius, să ia aghiazma tămăduitoare. 

Clasa politica nu vrea sa recunoasca faptul ca Romania se indreapta spre un dezastru de neimaginat

Aproape o treime dintre romani, respectiv 31%, ar migra definitiv daca ar avea aceasta posibilitate, ei fiind devansati in cadrul Uniunii Europene doar de britanici cu procentul de 33%, conform unui sondaj realizat de Gallup.

Primul nascut in 2011 la Spitalul Judetean Slobozia a fost o fetita

Pentru o seama de ialomiteni, noaptea dintre ani a fost mai incarcata de emotii. Trecerea in noul an le-a adus un motiv in plus de bucurie, prin venirea pe lume a mult asteptatului urmas. Despre oamenii nascuti in prima zi a anului se spune ca vor fi norocosi toata viata.

     Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania          anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,


Inca nu s-a dat drumul la plati la ajutoarele de caldura pentru incalzirea cu lemne

Conditiile mai stricte impuse anul acesta beneficiarilor subventiilor pentru incalzire au redus numarul dosarelor si in municipiul Slobozia. Totusi, numarul celor care si-au depus dosarele pentru obtinerea ajutoarelor de incalzire, aferente sezonului rece nu a scazut foarte mult comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *