Vremea trafic smurd urgenta incendiu sofer viteza vanatoare distractie revelion stiri ziare Mehedinti

Stiri Mehedinti  |  0 comentarii

Trafic îngreunat din cauza ceţii în 19 judeţe

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, miercuri dimineaţă, că traficul rutier este îngreunat din cauza ceţii pe drumurile naţionale şi judeţene din 19 judeţe, precum şi pe segmente ale Autostrăzii Bucureşti-Constanţa şi Bucureşti-Piteşti.

SMURD-ul este intens solicitat in Mehedinti

Conform cifrelor de anul trecut, cele mai multe interventii ale SMURD-ului au loc in mediul rural, media solicitarilor fiind de 100 pe luna.

Incendiu intr-un depozit de furaje

Au ars aproape 4 tone de plante furajere, iar cauza probabila a incendiului a constituit-o fumatul in locuri nepermise.


    Vremea azi                         
vremea, vremea inmh, vremea romania           anunturi gratuite, anunturi imobiliare gratuite, anunturi auto gratuite, anunturi online gratuite, anunturi gratuite bucuresti, postari anunturi gratuite       horoscop, horoscopul zilei, horoscoul zilei de azi,
59 de soferi, sanctionati pentru depasirea vitezei legale

Au mai fost constatate 6 abateri ale pietonilor pentru traversarea neregulamentara. Au fost aplicate 149 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 22.746 lei.

Ion Megan, un impatimit al vanatorii, dedicat siviculturii

Din dragoste penrtu natura si padure a ales sa urmeze aceasta cariera, dar si pentru a respecta dorinta mamei sale care si-a vrut fiul inginer.

Distractia nu are varsta, mai ales de Revelion

Primaria Severin a hotarat sa organizeze Revelionul pensionarilor in doua locatii de lux, care va lasa amintiri de neuitat celor peste o mie de batrani care au luat parte la eveniment.

sursa: adevarul.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *