Vremea zapada elev moarte Mititelu sport volei spital jandarmi sofer stiri ziare Dolj

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Se acţionează cu material antiderapant pe 15 drumuri judeţene

Societatea care se ocupă de întreţinerea drumurilor judeţene şi deszăpezirea lor acţionează cu nouă utilaje pe 15 drumuri din Dolj.

Elevul Andrei Goreci a murit aparandu-si un coleg

Procurorii doljeni au consemnat in rechizitoriul prin care l-au trimis in judecata pe Rommel Voicu, tanarul care l-a injunghiat mortal pe Andrei Goreci si l-a ranit pe Cristian Manea, ca victimele incercau sa isi apere un coleg atunci cand au fost lovite cu cutitul.

Mititelu anunta schimbari la Stiinta

Patronul Craiovei sustine ca are mai multe variante de redresare a Universitatii, planul de atac, care nu-l include pe Piturca, fiind insa tinut secret. Aflat in conflict cu Victor Piturca, patronul Craiovei, Adrian Mititelu, a anuntat ieri ca in aceasta saptamana se vor lamuri multe lucruri la Universitatea.

Craiovenii Bontea si Toma joaca in preliminariile CE

Echipa nationala de volei cadeti a Romaniei a plecat spre Parnu (Estonia), unde va participa la meciurile de calificare pentru Campionatul European.

Spitalele din Dolj, reorganizare in chinuri

Comasarea spitalelor le da mari batai de cap managerilor din Sanatate si autoritatilor judetene. Prefectul de Dolj si directorii unitatilor spitalicesti din judet s-au intalnit ieri pentru a discuta despre reorganizarea din Sanatate, dar nu au ajuns la nici o concluzie clara. Mutari, permutari de sectii, fotolii de directori in pericol.

Sub Semnul Buzestilor

Gruparea de Jandarmi Mobila (GJM) Craiova a inceput anul cu lansarea celui de-al patrulea numar al revistei Sub Semnul Buzestilor, evenimentul avand loc la sediul institutiei. Au participat reprezentanti ai administratiei publice locale, dar si unele personalitati, cum ar fi Petre Gigea-Gorun, fost primar, ministru si ambasador, sau jandarmi veterani.

Doar 11 policlinici au voie sa examineze soferi

Numarul unitatilor sanitare care examineaza soferii si candidatii pentru obtinerea permisului de conducere a autovehiculelor s-a redus la jumatate din acest an, dupa intrarea in vigoare a noii legislatii privind examinarea medicala a conducatorilor de autovehicule.

Profesorii din Dolj au depus 3.000 de dosare la tribunal

Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, au iesit in strada in fiecare joi, timp de patru saptamani, fara nici un rezultat, dascalii din Dolj au decis sa apeleze la o forma inedita de protest.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *