Wok cu piept de pui

Retete culinare Pui  |  0 comentarii

Ingrediente Wok cu piept de pui: 4 buc. piept de pui a 125 g, 100 g broccoli, o bucatica ghimbir proaspat de circa 2,5 cm, 100 g porumb tinar, 1 legatura ceapa verde (o bucata de praz), 2 morcovi, 3 linguri ulei de masline. Sosul:1 lingura faina, 1 1/2 cubulet knorr (sau 1-2 lingurite vegeta), 1 lingura zahar pudra, 1 lingura soia.

Mod de preparare:
Porumbul si brocoli se dau intr-un clocot, apoi se pun la scurs. Carnea se taie bucati mari, se Se curata ghimbirul si se taie in felii subtiri. Se curata si se taie ceapa verde in felii, pe diagonala. Se curata morcovii si se taie in bucatele de marimea betelor de chibrit. Se incinge uleiul in wok pina aproape iese fum din el. Se prajeste carnea 7 - 8 min pina este auriu dar patruns bine (carnea nu trebuie sa fie roz). Se pune carnea pe o farfurie si se pastreaza calda. Se prajeste ghimbirul, ceapa si morcovii 2 min. se adauga broccoli si porumbul si se prajeste totul 1 min. Se amesteca ingredientele pentru sos. Se adauga sosul impreuna cu carnea. Se fierbe 2 min sau pina cind totul este fierbinte.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *