Zapada drum investitie 2011 aur cutremur tiriac intoxicatie spital utilitati stiri ziare Bihor

Stiri locale Bihor  |  0 comentarii

Drumul Remeţi-Coada Lacului- Stâna de Vale, impracticabil din cauza zăpezii

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Serviciul Judeţean Salvamont Salvaspeo Bihor, drumul Remeţi-Coada Lacului- Stâna de Vale este impracticabil din cauza zăpezii. "În ciuda faptului că este inclus în hărţile rutiere din memoria dispozitivelor de navigaţie auto tip GPS, drumul judeţean 118 K Remeţi - Coada Lacului Leşu - Stâna de Vale este închis circulaţiei pe perioada de iarnă, fiind impracticabil. De asemenea, pe numeroase porţiuni ale acestui drum, nu există semnal de telefonie mobilă ceea ce face dificilă solicitarea de ajutor", se arată în comunicat.

Ce aduce 2011: investiţii sigure în aur şi cutremure mai puţine

Dupa un 2010 tumultos si periculos asemeni tigrului sub semnul caruia am stat, ne pregatim de o perioada linistita macar din punct de vedere astral. Altfel, data ca sigura este doar casatoria printului William cu Kate Middleton.
In rest, analistii, in special cei economici, nu se prea incumeta sa faca predictii.


Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc au ajuns la spital, intoxicaţi cu clor

Potrivit lui Adrian Albotă, directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Ion Ion Ţiriac şi angajaţi ai hotelului au ajuns la spital, după ce au inhalat vapori de clor degajaţi în urma fisurării unei conducte care alimenta piscina. Nici Ion Ion Ţiriac, nici celelalte patru persoane nu au rămas internate.

S-a decis: 83 milioane de euro, pentru extinderea reţelelor de canalizare şi utilităţi în Bihor

Primăria a anunţat că la finele săptămânii trecute a fost aprobată finanţarea de 83 milioane de euro pentru proiectul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Aparegio "Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Bihor", proiect care a fost depus în cadrul axei prioritare 1 din cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu.Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *