Zece idei pentru amplasarea Primariei Galati - Ziare Galati

Stiri Galati  |  0 comentarii

Decalogul serios al unui galatean cu simtul umorului
Zece idei pentru amplasarea Primariei

În continuare primim de la cititori opinii cu privire la locul unde ar putea fi situat un nou sediu al Primariei, discutie care a aparut în ultima luna, dupa ce cotidianul „Viata Libera” a informat despre faptul ca administratia publica locala este în pericol de a-si pierde sediul de pe strada Domneasca nr. 38, cladirea fiind câstigata în instanta de mostenitorii fostului proprietar.
Interesant este ca totusi nici unul din galatenii care ni s-au adresat nu este de parere ca Primaria ar trebui sa cumpere actualul sediu din Domneasca, ci toti cred ca administratia trebuie sa aiba sediul propriu. Unde?, ei bine, aici intervin ideile galatenilor nostri.
Pâna acum, propunerile pentru zona în care sa se construiasca un nou sediu au vizat urmatoarele locuri: pe Primaverii (în locul fostei Policlinici), în Complexul Francezi, pe Basarabiei, la parterul blocului A 16, unde este directia de Fiscalitate, pentru persoane juridice,  pe strada Fraternitatii, unde este Centrul de Informare a Cetateanului, în actualul sediul al CJ (consiliul urmând sa se mute înapoi, în sediul Prefecturii) si, mai nou, pe strada Cosbuc.
Dupa ultima propunere prezentata – cea de constructie a Primariei pe strada Cosbuc (mai degraba un pretext pentru a atrage atentia asupra multiplelor probleme de gospodarire din zona, decât o propunere serioasa), am primit „10 idei de amplasare a noii Primarii”, din partea unui „galatean get-beget”. Vi le prezentam, pe rând, fiecare sugestie având si argumentatia aferenta, la care se adauga câte o doza rezonabila de umor.

sursa: viata-libera.ro

02.09.2010Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *