Ziua în care începe criza

Stiri Brasov  |  0 comentarii

Ziua în care începe criza

De la 1 iulie: reduceri salariale, cresterea preturilor ca urmare a majorarii TVA, taxe si impozite mai mari, disponibilizari în sectorul bugetar
Un trai mai scump pentru o populatie mai saracita. Asa va arata viata românilor începînd de astazi, cînd intra în vigoare masurile de iesire din criza. Reduceri salariale, cresterea preturilor ca urmare a majorarii TVA, taxe si impozite mai mari, disponibilizari în sectorul bugetar, toate vor afecta în mod direct buzunarele românilor.
De la 1 iulie, scad salariile bugetarilor, se diminueaza ajutoarele de somaj, dispar subventii, dar cresc si preturile, ca urmare a maririi TVA la 24% si a scaderii leului în raport cu principalele valute. O serie de cresteri de taxe si reduceri de venituri. Astfel, peste reducerea veniturilor românilor se suprapune acum un val de scumpiri din cauza cresterii TVA. Alimentele, bunurile de larg consum si serviciile vor costa mai mult cu cel putin 5 procente. Producatorii spun ca scumpirea reala va ajunge lejer la 8 procente. Mîncare la pret nemajorat se va mai putea gasi doar la taranii care vînd alimente în tîrgurile traditionale.

sursa: monitorulexpres.roComentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *