Anunturi

Mica Publicitate

Mica Publicitatede Modele de

Mica Publicitate

Anunturi locale de mica publicitate: auto, imobiliare, prestari servicii, vanzari electronice si diverse.

Sesizari si Reclamatii

Sesizari si Reclamatiide Modele de

Sesizari si Reclamatii

Sesizari si reclamatii postate online de cetateni cu privire la abuzurile functionarilor publici si autoritatile statului paralel sau perpendicular!

Stiri din localitatea dvs.

Stiri din localitatea dvs.de Modele de

Stiri din localitatea dvs.

Comunicate de presa gratuite: Publicam, distribuim si promovam comunicate de presa in Romania. Publicare GRATUITA de evenimente!

Servicii

Serviciide Modele de

Servicii

Anunturi servicii disponibile in toate judetele din Romania. Servicii de curatenie, reparatii si intretinere, servicii de transport.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook