Anunturi

Mica Publicitate

Mica Publicitatede Modele de

Mica Publicitate

Ultimele anunturi de mica publicitate postate de perticulari: vanzari auto moto si imobiliare (case, terenuri, apartamente si alte proprietati), anunturi de vanzari diverse precum telefoane, televizoare, frigidere si alte bunuri casnice din inventarul familiei.

Servicii diverse

Servicii diversede Modele de

Servicii diverse

Ultimele anunturi de prestari servicii adaugate de firme si persoane care presteaza servicii de curatenie, reparatii si intretinere la domiciliu a instalatiilor sanitare, frigidere si aragaze, calculatoare, servicii de transport si multe altele.

Comunicate de presa

Comunicate de presade Modele de

Comunicate de presa

Ultimele comunicate de presa transmise de Guvern si institutii publice de interes national precum si comunicatele de presa de interes local: lansari de carti, produse, site-uri sau luari de pozitii, magazine sau orice prezinta interes.

Sesizari si Reclamatii

Sesizari si Reclamatiide Modele de

Sesizari si Reclamatii

Ultimele sesizari si reclamatii postate online de cetateni (inclusiv diaspora) cu privire la abuzurile functionarilor publici aflati in slujba statului ! Sesizati cazuri si le postam in prima pagina!

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru publicitate personalizata, pentru sugestii, reclamatii sau orice alceva scrieti la contact@numesite inclusiv punct ro.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului

Facebook