Trafic intens pe Valea Prahovei de la Bucuresti la Brasov

03-01-2017 10:45:10  |  Comunicate de presa  |  0 comentarii

Update ora 21:31: La aceasta ora nu mai sunt probleme de trafic pe DN1, pe Valea Prahovei, iar in scurt timp circulatia va scadea semnificativ in intensitate si pe sensul de mers către Bucuresti.

Update ora 12:15: Se circula cu viteza redusa si in Predeal, la intersectia cu drumul de acces catre partia Clabucet. In zona Posada, traficul se desfasoara cu mare dificultate, alternativ, dirijat de politisti, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autotren si un autoturism. Este posibil ca circulatia sa se intrerupa in ambele sensuri, in momentul in care autotrenul avariat va fi tractat.

Anuntul initial de la ora 10:45:
Politia Rutiera informeaza ca, la aceasta ora (10:45), traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers Bucuresti - Brasov. Au inceput deja sa se formeze coloane de autovehicule la intrarea in Comarnic dinspre Ploiesti si intre Sinaia si Busteni. Pentru evitarea aglomeratiei, de recomanda conducatorilor auto care se indreapta catre Brasov sa foloseasca ruta alternativa DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele.

  • Persoana de contact: Cum se circula pe Valea Prahovei
  • Judetul: Brasov

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *