Ghidul de calatorie pentru Sarbatorile de iarna

22-12-2016 05:14:46  |  Mica Publicitate  |  0 comentarii

MAE pune la dispoziţia celor interesaţi "Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă". Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor români care se deplasează în străinătate în această perioadă, Ministerul Afacerilor Externe a lansat ediţia din acest an a „Ghidului de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă”, pentru unele dintre destinaţiile cele mai căutate de către turiştii români: Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Ungaria.

Cetăţenii români care se deplasează în statele menționate în scop turistic pot obține din acest ghid informaţii utile pentru o vacanță cât mai sigură şi lipsită de evenimente nedorite. Ghidul poate fi consultat pe site-ul MAE, la rubrica “Sfaturi de călătorie”, secţiunea „Ghiduri de călătorie:http://www.mae.ro/sites/default/files/file/anul_2016/2016_pdf/2016.12.19_ghid_iarna.pdf 

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţia aplicaţia pentru telefoane mobile inteligente "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați în cazul în care apar situații deosebite, în țara în care se află. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.” 
  • Persoana de contact: Ministerul Afacerilor Externe
  • Judetul: Bucuresti-Ilfov

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *