Autoturism BMW 520D Sport Auto cautat in Marea Britanie a fost gasit in Galati

25-04-2018 11:00:58  |  Comunicate de presa  |  0 comentarii

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Folteşti au descoperit un autoturism marca BMW 520D Sport Auto, în valoare de peste 86.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie. În urma unor activităţi informativ operative desfăşurate, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Folteşti au obţinut date relevante cu privire la faptul că un autoturism marca BMW 520D Sport Auto este bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie din luna ianuarie a.c.

Pe timpul activităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul aparţine cetățeanului român Sofica O., domiciliată pe raza judeţului Galaţi. Extinzând cercetările, colegii noştri au stabilit că autovehiculul în cauză aparţine unei firme din Marea Britanie, care doreşte recuperarea autovehiculului deoarece acesta a fost înstrăinat către cetăţeanul român George O., în vârstă de 30 de ani, în baza unui contract de credit pentru care bărbatul nu a mai achitat ratele.

Cu privire la cele constatate, Sofica O. a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna august a anului trecut, încheind un contract de vânzare cumpărare cu soţul ei, cetăţeanul român George O., care munceşte în Marea Britanie. De asemenea, aceasta a mai adăugat că bărbatul nu a mai plătit ratele către proprietarul de drept deoarece contul în care depunea sumele era blocat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.
  • Persoana de contact: Stirea zilei Galati
  • Telefon:
  • Judetul: Galati

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *