HGR 142/2017 amendement BIRD la Fondul Global de Mediu

Legislatie actualizata din alte domenii  |  0 comentarii

Hotărârea Guvernului României nr. 142 din 22 Martie 2017 pentru aprobarea Amendamentului convenit între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, prin scrisoarea semnată la Bruxelles la 3 noiembrie 2016 și la București la 17 noiembrie 2016, la Acordul de împrumut (Proiect privind controlul integrat al poluării cu nutrienți) dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare și la Acordul de asistență financiară nerambursabilă acordată din Fondul Global de Mediu (Proiect privind controlul integrat al poluării cu nutrienți) dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare, semnate la București la 28 decembrie 2007.

In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, si al art. 7 alin. (2) din Legea nr. 228/2008 pentru ratificarea Acordului de imprumut (Proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti) dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare si a Acordului de asistenta financiara nerambursabila acordata din Fondul Global de Mediu (Proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti) dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnate la Bucuresti la 28 decembrie 2007, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare.
    
ARTICOL UNIC
    Se aproba Amendamentul convenit intre Guvernul Romaniei si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, prin scrisoarea*) semnata la Bruxelles la 3 noiembrie 2016 si la Bucuresti la 17 noiembrie 2016, la Acordul de imprumut (Proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti) dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare si la Acordul de asistenta financiara nerambursabila acordata din Fondul Global de Mediu (Proiect privind controlul integrat al poluarii cu nutrienti) dintre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare, semnate la Bucuresti la 28 decembrie 2007, ratificate prin Legea nr. 228/2008. 

PRIM-MINISTRU
SORIN MIHAI GRINDEANU
Contrasemneaza:
Ministrul finantelor publice, Viorel Stefan
Ministrul apelor si padurilor, Adriana Petcu
p. Ministrul afacerilor externe, George Ciamba, secretar de stat

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *