Cum se face rezervarea online la inmatriculari si permise auto ?

Inmatriculare, Radiere si Permis auto  |  1 comentarii

Operationalizarea aplicatiei de rezervare on-line pentru depunerea documentelor in vederea inmatricularii auto si a preschimbarii permiselor de conducere la Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor

Incepand cu data de 28.11.2016, cetatenii vor putea sa-si aleaga ziua si ora la care sa depuna documentele in vederea inmatricularii/transcrierii vehiculelor si a preschimbarii permiselor de conducere, prin rezervare on-line. Pentru municipiul Bucuresti rezervarea se poate face accesand site-ul public al Institutiei Prefectului, www.prefecturabucuresti.ro, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor. Pentru jud. Ilfov rezervarea se poate face accesand site-ul public al Institutiei Prefectului, www.prefecturailfov.ro, submeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor. Mentionam ca procedura de rezervare este prezentata detaliat pe cele doua site-uri, iar cetatenii care detin o astfel de rezervare se pot prezenta doar la ghiseele dedicate in acest sens si marcate corespunzator.

Rezervarea online pentru celelalte judete din Romania se face pe siteul Prefecturilor din Romania vezi adrese de email! Cetatenii care nu aleg aceasta metoda pot depune documentele la ghisee doar in baza bonurilor de ordine.

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *