Scoala particulara, invatamant prescolar, Paradis din Iasi are program prelungit

Invatamant Prescolar  |  0 comentarii

Ministrul educatiei nationale emite prezentul ordinul 4020 din 28 iunie 2013 modificat in 20 martie 2017 prin care scoala Paradis are program de lucru prelungit.

ART. 1: Se acorda acreditarea pentru unitatea de invatamant preuniversitar particular Scoala Primara "Paradis", cu sediul in municipiul Iasi, str. Bucur nr. 10, judetul Iasi, pentru nivelul de invatamant "prescolar", limba de predare "romana", program "PRELUNGIT".
ART. 2: Unitatea de invatamant preuniversitar particular Scoala Primara "Paradis" din municipiul Iasi, acreditata potrivit dispozitiilor art. 1, este persoana juridica de drept privat si de interes public, parte a sistemului national de invatamant, si beneficiaza de toate drepturile si obligatiile prevazute de lege, incepand cu anul scolar 2013-2014.
ART. 3: (1) Unitatea de invatamant preuniversitar particular Scoala Primara "Paradis" din municipiul Iasi dispune de patrimoniu propriu, care nu poate fi instrainat sau diminuat si va fi utilizat numai in interesul invatamantului.
(2) In cazul desfiintarii, dizolvarii sau lichidarii, patrimoniul unitatii de invatamant preuniversitar particular Scoala Primara "Paradis" din municipiul Iasi revine fondatorilor.
ART. 4: Personalul didactic, didactic auxiliar si personalul nedidactic din unitatea de invatamant autorizata, angajat conform prevederilor legii, se preia la unitatea de invatamant preuniversitar particular acreditata Scoala Primara "Paradis" din municipiul Iasi.
ART. 5: Unitatea de invatamant preuniversitar particular Scoala Primara "Paradis" din municipiul Iasi este monitorizata si controlata periodic de catre Ministerul Educatiei Nationale si Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar, in colaborare cu Inspectoratul Scolar al Judetului Iasi, in vederea verificarii respectarii standardelor care au stat la baza acreditarii.
ART. 6: Asociatia "Paradisul Copiilor" din municipiul Iasi, unitatea de invatamant preuniversitar particular acreditata Scoala Primara "Paradis" din municipiul Iasi, Ministerul Educatiei Nationale, Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar, respectiv Inspectoratul Scolar al Judetului Iasi vor duce la indeplinire prevederile prezentului ordin

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *