Imobile racordate ilegal la retelele de utilitati publice

Stiri Alba  |  0 comentarii

Poliţia Municipiului Sebeş a organizat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului Sebeş şi cu preponderenţă în zona „Câmpului”. La acţiune, alături de cei 30 de poliţişti din cadrul Poliţei Municipiului Sebeş au participat 14 poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Sebeş precum şi lucrători ai Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba şi lucrători ai Apa CTTA Sebeş, care au oferit sprijin, în unele dintre activităţile de control.  

Cu ocazia acţiunii au fost făcute verificări la peste 100 de imobile şi au fost legitimate 188 de persoane, urmărindu-se aspectele legate de racordarea construcţiilor la reţelele de utilităţi publice dar şi verificare a modului în care sunt respectate prevederile OG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate.

Au fost constate 67 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 11.930 lei, din care 51 au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 9 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în urma controalelor la magazinele din zonă, au fost confiscate produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat,precum şi produse industriale oferite spre vânzare cu încălcarea prevederilor legale. Valoare totală a confiscărilor a fost de 1.064 de lei.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *