La plimbare prin Arad fara permis de conducere si cu numere de inmatriculare false

Stiri Arad  |  0 comentarii

Polițiștii rutieri din judetul Arad au depistat, la sfîrșitul săptămânii trecute, trei tineri care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii au depistat în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu, un tânăr de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare cu valabilitatea expirată din 9 martie 2017, și pe Calea Bodrogului un alt tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare cu valabilitatea expirată din luna iunie 2016.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că cei doi tineri nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiunilor de  conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au mai depistat, pe raza localității Gurba, un tânăr de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare cu valabilitatea expirată din 5 ianuarie 2017. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că numerele de înmatriculare fuseseră atribuite unui alt autoturism.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și cu numere false.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *