In comuna Izvoru si Lunca Corbului din Arges se circula si baut si fara permis de conducere

Stiri Arges  |  0 comentarii

Polițiștii Rutieri din Costești, l-au depistat, pe DJ 504, pe nume X, de 55 de ani, din comuna Izvoru judetul Arges, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Mai mult, Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului judet Arges, l-au depistat pe unul M.I.C. de 21 de ani din comuna Stolnici, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Totodata, in ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 46.850 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 17 de permise de conducere şi au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *