Contrabandistii de tigari din Arges au si cartuse de vanatoare ... pentru aprindere

Stiri Arges  |  0 comentarii

Polițiștii din Argeș au ridicat aproape 30 mii de țigari nefiscalizate și cartușe de vânătoare, deținute ilegal, de la un conducător auto de 38 de ani, în urma unui control în trafic. Bărbatul a fost reținut, iar autotrenul condus de acesta a fost indisponbilizat. Ieri, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au oprit în trafic un bărbat, de 38 de ani, care conducea un autotren pe raza orașului Mioveni.

În urma verificărilor efectuate, în autovehiculul condus de acesta, au fost descoperite 29.600 de țigari nefiscalizate și 10 cartușe de vânătoare pentru care conducătorul auto nu a putut să prezinte documente justificative. Autotrenul a fost indisponibilizat, iar muniția și tigarile de contrabanda au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de introducerea în țară, fără drept, de muniții, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și deținerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate ori marcate necorespunzător.  Soferul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *