Brasov: Trafic Ingreunat PE DN1 si DN13

Stiri Brasov  |  1 comentarii

Data: 30 Decembrie 2016 Ora: 09.00

1. Din cauza unei coliziuni frontale dintre doua autoturisme, circulatia rutiera pe DN1 (E68) Brasov – Sibiu se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 192, la intrarea in localitatea brasoveana Vladeni dinspre Codlea. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste disciplina in trafic si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului.

2. Din cauza unei coliziuni frontale dintre un autoturism si o autoutilitara, circulatia rutiera pe DN13 (E60) Brasov – Sighisoara se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 47+500 de metri, intre localitatile brasovene Maierus si Hoghiz (Valea Bogatii). Conducatorii auto sunt sfatuiti sa manifeste disciplina in trafic si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului.

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

  • Info trafic rutier Brasov

    30 Decembrie 2016, 13:04

    1

    Circulația rutieră pe DN1 (E68) Brasov – Sibiu a revenit la normal. Din cauza unei coliziuni frontale dintre două autoturisme, traficul s-a desfasurat îngreunat, pe un fir alternativ, la kilometrul 192, la intrarea în localitatea Vladeni dinspre Codlea.

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *