Sesizari Antifrauda Romania ANAF

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

ANAF va indeamna Dacă aveți informații referitoare la o posibilă fraudă fiscală sau vamală, vă rugăm să le transmiteți în scris, completând formularul unic de contact, disponibil pe site-ul ANAF, la adresa anaf.ro/asistpublic/, sau la registratura ANAF din București, str. Apolodor nr. 17, sector 5.

Intrebare ptr ANAF Antifrauda: Sunteti de acord sa platiti 30% din frauda fiscala dovedita in baza informatiilor furnizate ?

Nu inteleg de ce va risipiti resursele cu verificari efectuate in baza unor informatii false ?. Doriti un exemplu de frauda case de marcat demn de Antifrauda? Mergeti la punctele de incasare a tarifului de trecere Podul Giurgeni–Vadu Oii. Sa stiti ca BMW-urile X6 nu sunt ale turistilor ci ale taxatorilor. Mai exact sotii de "jmekeri"!!!

Raport Antifrauda luna mai 2022:

Acțiunile de control antifraudă desfășurate în perioada ianuarie - mai 2022 au vizat 12.101 contribuabili, fiind cuantificate/estimate implicații fiscale (reprezentând TVA, impozite, contribuții sociale și de sănătate, alte impozite) și aplicate sancțiuni contravenționale (amenzi și confiscări) în sumă totală de 364.122.552 lei. Veniturile încasate din valorificarea bunurilor confiscate de către inspectorii antifraudă, înregistrate în perioada de referință sunt de 1.114.946,55 lei.

Aceste date sunt De-a râsu- plânsu, Cate sanctiuni (amenzi/confiscari) din 364 milioane de lei ati incasat sau au fost pierdute in instantele de contencios administrativ ? Orice agarici cu un carnet de PV de Contraventii si un pix poate intocmi/completa astfel de PV. Cat ati incasat ????

Daca nu ai lucrat o zi in privat nu vei fi niciodata un inspector antifrauda adevarat! Tematici de control si alte prostii de genul acesta nu va vor conduce decat la a incasa 1% din amenzile si confiscarile raportate. Evaziune fiscala se constata pe teren si nu in birourile de contabilitate!

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *