Autorii spargerilor de locuinte din sectorul 1 si 4 din Capitala au fost arestati

Stiri Bucuresti Ilfov  |  0 comentarii

In cursul zilei de 16 martie 2017, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au prins în flagrant trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 44 de ani, imediat după săvârşirea unui furt dintr-o locuinţă din sectorul 4,  de unde au sustras o sumă de bani, ceasuri şi bijuterii, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de euro. Cei trei au fost imobilizaţi şi conduşi pentru audieri la sediul Serviciului Investigaţii Criminale.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că aceştia s-au constituit într-un grup infracţional în scopul comiterii de furturi din locuinţe, iar în urma extinderii cercetărilor au fost reţinute în sarcina bărbaţilor alte două infracţiuni de furt din locuinţe, după cum urmează:

În perioada 10 - 12 august 2016, bănuiţii au pătruns prin efracţie într-o locuinţă din sectorul 1, de unde au sustras bijuterii şi un laptop. La data de 18 octombrie 2016, doi dintre bărbaţi au escaladat balconul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc din sectorul 6, în timp ce al treilea bărbat supraveghea zona şi au pătruns prin efracţie în interior, de unde au sustras bani, bijuterii şi bunuri electronice, prejudiciul creat fiind estimat la 20.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de furt calificat şi constituire de grup infracţional organizat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *