100 de elevi din Constanta in vizita pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, in cadrul programului Scoala Altfel

Stiri Constanta  |  0 comentarii

Militari români și americani de la baza aeriană Mihail Kogălniceanu se vor întâlni astazi, 24 martie 2017, începând cu ora 12.00, cu un număr de aproximativ 100 de elevi ai unor școli din Constanța, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, în cadrul programului Școala Altfel.

Copiii vor putea interacționa cu militarii români de la Baza 86 Aeriană Fetești și americani din Batalionul 1 “Vulturii Luptători” din Regimentul 8 Infanterie. De asemenea, vor vedea tehnica de luptă a Forțelor Aeriene Române, un MiG-21 LanceR și un elicopter IAR-330 Puma, și a forțelor americane, respectiv un tank M1A2 Abrams, un vehicul de luptă M2A3 Bradley, o stație medicală și echipamentul individual de protecție.

Elevii constănțeni vor avea posibilitatea de a afla informații despre meseria de pilot militar și despre experiența și misiunea “Vulturilor Luptători”, ca parte a angajamentului Statelor Unite ale Americii de securizare a flancului estic al NATO, în cadrul Operațiunii Atlantic Resolve.

Citeste mai multe despre Scoala Altfel.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *