Un caporal din Craiova i-a dat foc iubitei cu un spray si o bricheta

Stiri Craiova si Dolj  |  0 comentarii

Procurori militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara au dispus în cursul zilei de astăzi, 3 martie 2017, prin ordonanţă, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului TRUŢĂ ŞTEFAN DANIEL (caporal – angajat într-o unitate militară din Craiova), sub aspectul săvârșirii infracţiunii de omor calificat.

În cursul zilei de astazi, 4 martie 2017, acesta urmează să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar Timișoara. În referatul cu propunere de arestare preventivă, procurorii au reținut următoarea situație de fapt:

La data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat şi concubina sa,  acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray și a unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost internată, iar astăzi aceasta a decedat.

Din constatările medicale preliminare din data de 24 februarie 2017 a reieșit că victima  a prezentat leziuni ce s-au produs prin acţiunea flăcării şi i-au pus în primejdie viaţa.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *