Indolenta, nepasare sau alte interese din partea directorilor ANAF Galati Pripoaie Silviu si Bucur Mihail

Stiri Galati  |  2 comentarii

In timp ce Guvernul Grindeanu majoreaza cu nemiluita salariile bugetarilor (pentru ce performante nu stim), Directorii din ANAF Galati (Pripoaie Silviu si Bucur Mihail) doresc cu orice chip sa sustina teoria unui lider de sindicat potrivit careia acesti profitori de functii oferite de partid dorm in bocanci!

Range Trans Braila este o firma care-sI plateste anual si la termen impozitele si taxele (nu putine) catre Bugetului Public National! Mai mult, urmare activitatii desfasurate de aceasta firma braileana, companii de stat, in speta APDM ... Galati sau AFDJ... "toate din" Galati, incaseaza sume de ordinul sutelor de mii de euro si dolari! 

Avand personal specializat, Range Trans SRL Braila a dorit sa-si dezvolte afacerea, si, in acest sens, a efectuat demersurile necesare si a obtinut de la Directia Generala a Vamilor autorizatia de desfasurare a activitatii de "Comisionar Vamal" inca din 01 noiembrie 2016.

Deoarece activitatea activitatea de "Comisionar in Vama" se desfasoara pe o piata concurentiala, pentru a beneficia de aceleasi conditii de care beneficiaza competitorii ce au birouri inchiriate in sediul Biroului Vamal Braila din subordinea ANAF Galati (celeritatea intocmirii si depunerii actelor la biroul vamal teritorial este esentiala), Range Trans a solicitat ANAF Galati in data de 20 ianuarie 2017 inchirierea unui spatiu de lucru (birou) in aceleasi conditii ca firmele concurente (Vezi cererea)!

Biroul Vamal de Frontiera Braila a transmis inca din data de 27 februarie 2017 catre DGRFP Galati (adresa atasata) conditiile in care accepta sa se inchirieze biroul! Retineti ca sediul Biroului Vamal Braila are P+2 etaje (vezi poza) in care, in timpul zilei normale de lucru (08-16), se afla maxim 9-10 angajati!

In lipsa unui raspuns oficial al sefilor de la ANAF Galati (au avut la dispozitie personal platit din bani publici pentru a da un raspuns oficial si mai mult de o luna de zile sa studieze o simpla cerere de inchiriere), a fost necesar ca angajati ai Range Trans sa se inscrie in audienta (24 martie 2017) la "mai marele" Director general PRIPOAIE Silviu si subalternul adjunct responsabil cu Vamile Director executiv DRV BUCUR Mihail! 

De ce l-o fi invitat Pricoaie pe adjunctul de la Vama, nu am inteles! Cererea nu se referea nici la Taxe Vamale nici la TVA in Vama! 

Dle Pripoaie, nu stim de unde ati fost parasutat in aceasta functie si nici carui partid i se datoreaza numirea dvs. (poate citeste si Ministrul Finantelor Viorel Stefan sau seful ANAF Bogdan Nicolae Stan)! Cererea se referea la "Cum sa obtina ANAF Galati venituri extrabugetare urmare a sediilor megalomanice detinute de stat si administrate de dvs."?

Ce le-a raspuns Silviu Pripoaie reprezentantilor Range Trans? Veti primi in scris raspunsul ANAF Galati!

Nici pana astazi ANAF Galati "nu s-a sinchist" sa raspunda! Ati fi raspuns mai repede dle Pripoaie sau Mihail Bucur daca firma era din Galati?

ANAF Galati

Sediul Biroului Vamal Braila

Sediul Biroului Vamal Braila

Comentarii facebook

2 Comentarii la articol

 • ANAF Galati

  18 Aprilie 2017, 11:22

  1

  Silviu Pripoaie a fost numit, prin ordin al preşedintelui ANAF, director general al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi in octombrie 2016. Silviu Pripoaie a fost director executiv al Inspecţiei Fiscale Galati. DGRFP Galaţi are în subordine şase administraţii judeţene ale finanţelor publice, din judeţele Galaţi, Brăila, Buzău, Constanţa, Tulcea şi Vrancea, cinci servicii fiscale municipale, 14 servicii fiscale orăşeneşti, 13 birouri vamale de frontieră şi două birouri vamale de interior.

 • Cristina

  20 Aprilie 2017, 11:43

  2

  Interesant! am incercat sa gasesc CV Pripoaie Silviu sa aflu ce-l recomanda pentru a conduce \"Finantele Publice\" din 6 judete (Galati, Braila, Buzau, Constanta, Tulcea si Vrancea)! Doar vocea si talentul meu?

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *