CV-ul Laurei Bota facut de ziarele mondene din Satu Mare

Stiri Satu Mare  |  0 comentarii

Laura Bota a fost şefa organizaţiei PDL din Satu Mare şi o are ca idol pe Elena Udrea. Bruneta a pozat, de curând, provocator pentru promovarea localului Red Hat din Satu Mare, unul dintre cele mai populare din oraş. Frumoasa şi controversata pedelista apare îmbrăcata sexy, în rochii elegante care lasă să i se întrezărească sânii. Singura diferenta dintre "tatele" aratate este ca una este blonda si una bruneta!

De unde le-or fi venit informatiile ca barbatii voteaza "sani" si nu caractere nu stim. Desigur ne plac imaginile insa, barbatii adevarati (fara frustrari), cand este vorba de vot, voteaza in general tot cu barbati, iar femeile nu vor vota in nici un caz cu femei care arata sau incearca sa arate mai bine ca ele, mai ales pe facebook.

In fapt Laura Bota este o traseista politica. A fost numita si "Sexy Pedelista"! NU se compara cu imaginile postate se Sexy Braileanca, in schimb se apropie de pozele postate de Elena Udrea pe aceeasi retea de socializare.

Stimata Laura Bota: Dvs. am inteles ca sunteti conducatorul unei organizatii locale a unui partid politic! Credeti ca aceasta este imaginea ce doriti a fi promovata in viitoarele campanii electorale? Picioare goale plac tuturor barbatilor, insa cand este vorba de VOT toate femeile vor vota impotriva dvs iar barbatii vor vota cu mintea, nu cu Xula! Mai mult, copiati comportamenul d-nei Elena Udrea ! Vremea cu bikini a trecut! Din ce am observat sunteti mult mai apreciata ca medic (unii va spun doctor dar nu stiu diferenta). Cred ca ar fi mai bine sa ramaneti asa! Nu aveti nevoie de spaga si este si o profesie deosebit de banoasa in mediul privat!

Imagini cu Laura Bota

Laura Bota pe stanga :)

Laura Bota pe stanga :)

Laura Bota pe dreapta

Laura Bota pe dreapta

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *