Urmarire ca-n filme in zona garii Burdujeni din municipiul Suceava

Stiri Suceava  |  0 comentarii

La 17.03.2017, ora 02.00, în timp ce actiona în zona garii Burdujeni din municipiul Suceava, un echipaj rutier a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în strainatate, însa conducatorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmarirea si blocarea acestuia dupa circa 50 de metri.

Astfel, în momentul în care politistii au coborât din autospeciala, conducatorul auto a demarat în marsarier si a plecat spre cartierul Itcani.

Ulterior, politistii l-au identificat pe conducatorul auto, un tânar de 17 ani din localitate, care, a devenit recalcitrant, motiv pentru care,  a fost imobilizat si condus la sediul politiei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fara permis de conducere” si „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, ce va fi solu?ionat procedural.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *