Noul model de smartphone Liquid S2 lansat de Acer

Comert  |  0 comentarii

Accer a lansat pe câteva pieţe din Asia noul smartphone Liquid S2, un dispozitiv mobil care se distinge prin funcţia audio inovatoare Dolby Sound Technology.

Gadgetul dispune de un procesor quad-core MSM8974, cu o frecvenţă de 2,2 GHz şi o memorie RAM de 2 GB. Accer Liquid S2 face parte din categoria phablets, cu a sa diagonala de 6 inchi, potrivit Tech News. Are o rezoluţie Full HD de 1920x1080 pixeli, iar ecranul este acoperit cu sticla de protecţie Corning Gorilla Glass 3. Modelul are o memorie flash internă de 16 GB, care poate fi mărită cu ajutorul unui card microSD.

Liquid S2 este primul smartphone de pe piaţă care vine cu funcţia audio Dolby Sound Technology. Modelul dispune de o camera foto principală de 13 megapixeli cu blitz Led şi suportă filmări video 4k. De asemenea, are şi o cameră video în faţă, pentru apeluri video.

Smartphone-ul cântăreşte 231 grame şi are dimensiuni de 166x86x9 mm. Bateria are o capacitate de 3300 mAh. Accer Liquid S2 costă în jur de 619 dolari. Compania taiwaneza nu a anunţat deocamdată când va lansa smartphone-ul în afara Asiei.

Poze telefon Acer

smartphone Liquid S2

smartphone Liquid S2

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *