Sufleu din broccoli cu conținut scăzut de carbohidrați
Pregătirea mesei: Cum să vă pregătiți din timp sufleul cu broccoli cu conținut scăzut de carbohidrați. În lumea cu ritm rapid de astăzi, capacitatea de a pregăti mesele schimbă jocul. Sufleul nostru bifează această cerință cu ușurință.
- Timp de pregătire :15 minute min
- Timp de gătire : 25 minute min
Ingrediente:
- 4 cesti buchetele de broccoli proaspete
- 2 linguri de unt
- 1 ceapa medie taiata cubulete
- 2 catei de usturoi tocati
- 1 cană smântână groasă
- 1 1/2 cani de brânză cheddar mărunțită
- 1/2 cană parmezan ras
- Sare si piper negru dupa gust
Instrucțiuni
- Preîncălziți cuptorul la 190°C.
- Într-o oală mare cu apă clocotită cu sare, gătiți broccoli până când se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute. Se scurge bine si se da deoparte.
- Într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, la foc mediu, topește untul. Adaugati ceapa taiata cubulete si caliti pana devine translucida, aproximativ 5 minute. Adăugați usturoiul tocat și gătiți până devine parfumat, aproximativ 1 minut.
- Reduceți focul la mediu-mic, adăugați smântâna groasă în tigaie și lăsați-o să fiarbă câteva minute.
- Adăugați 1 cană de brânză cheddar și toată brânză de parmezan în tigaie, amestecând continuu până când brânzeturile se topesc complet. Asezonați cu sare și piper.
- Adăugați broccoli scurs în tigaie, amestecând până când broccoli este bine acoperit cu amestecul de brânză.
- Presărați 1/2 cană rămasă de brânză cheddar deasupra amestecului de broccoli.
- Transferați tigaia în cuptorul preîncălzit. Coaceți până când brânza clocotește și începe să se rumenească, aproximativ 15 până la 20 de minute.
- Lăsați sufleul să se răcească câteva minute înainte de servire.
Posteaza un comentariu
Campurile marcate sunt obligatorii *
0 Comentarii la articol