Acte necesare

Acte necesarede Modele de

Acte necesare

Acte necesare inmatriculare auto si radiere, acte permis auto, acte necesare buletin, pasaport, acte necesare la somaj, acte necesare schimbare permis.

Adeverinte

Adeverintede Modele de

Adeverinte

Modele de adeverinta angajat sau salariat pentru somaj sau CAS, adeverinte de practica, adeverinta vechime sau adeverinte medicale.

Cereri

Cereride Modele de

Cereri

Modele de cereri de angajare, de concediu, cerere de demisie cu sau fara preaviz, de invoire, de divort si multe alte modele de cereri tip oficiale.

Contestatii

Contestatiide Modele de

Contestatii

Descarca gratuit modele de contestatii la executare silita sau proces verbal verbal de amenda, contestatii la examenul de bacalaureat sau evaluare nationala

Curriculum Vitae

Curriculum Vitaede Modele de

Curriculum Vitae

Modele de CV European in romana, engleza, franceza, germana, usor de completat, util unei cereri de angajare. Descarca Curriculum Vitae.

Contracte

Contractede Modele de

Contracte

Modele de contracte uzuale: contract de comodat, contract de prestari servicii si de vanzare cumparare, contracte de munca, de consultanta si multe altele.

Desene si planse de colorat

Desene si planse de coloratde Modele de

Desene si planse de colorat

Planse si desene de colorat animale domestice sau salbatice: cai, ursi, veverite, caini, cerbi. Descarca desenul dorit si coloreaza frumos. Doamna educatoare de la gradinita va aprecia talentul tau la desen si imaginatia copiilor.

Download

Downloadde Modele de

Download

Programe si soft-uri gratuite (open source) pentru calculator. Programe de modificat poze, ascultat muzica sau descarcat filme legal.

Imputerniciri si Procuri

Imputerniciri si Procuride Modele de

Imputerniciri si Procuri

Modele de imputerniciri si procuri auto, notariale sau avocatiale, imputernicire firma sau avocatiala inclusiv definiitia a ce este o procura si ce este o imputernicire.

Teste - subiecte - chestionare

Teste - subiecte - chestionarede Modele de

Teste - subiecte - chestionare

Modele de subiecte si teste evaluare nationala sau bacalaureat, baremuri de corectare, exercitii la mate si limba romana, chestionare pentru verificarea cunostintelor.

Texte - Felicitari - Invitatii

Texte - Felicitari - Invitatiide Modele de

Texte - Felicitari - Invitatii

Modele de texte invitatii la nunta, botez sau ziua de nastere precum si felicitari prin SMS de 1 si 8 martie, de ziua indragostitilor si altele.

Unghii si Tatuaje

Unghii si Tatuajede Modele de

Unghii si Tatuaje

Despre ce este frumos, in trend si la moda: Manichiura (unghii pentru doamne elegante), modele de tatuaje speciale, articole de cosmetica si infrumusetare, articole de imbracaminte si bijuterii.

Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc).

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook