Acordul parintilor pentru a pleca in excursie, tabara sau expeditie

Acte necesare  |  0 comentarii

Acordul parintilor necesar copiilor (elevi) pentru a pleca in excursie, tabara sau expeditie. Vezi si ce trebuie sa cuprinda dosarul excursiei, taberei sau expeditiei.

ACORDUL PARINTELUI/TUTORELUI LEGAL - excursie/tabara/expeditie -

Numele si prenumele elevului: ....................... Clasa: ...............
Scoala: .......... Data excursiei: de la .............. la .................
Numele si prenumele parintelui/tutorelui ...................................
Numele si prenumele cadrului didactic organizator al excursiei: ............
Numele si prenumele cadrului didactic insotitor: ...........................
Destinatia: ................................................................
Locul de plecare: ............................ Ora plecarii: ...............
Locul de sosire: ............................. Ora sosirii: ................
Mijlocul de transport: .....................................................
Numele unitatii de primire si datele de contact*: .......................... (Se va completa numai in cazul in care excursia/activitatea/expeditia dureaza mai mult de o zi.)

Atasati itinerariul in cazul in care sunt prevazute mai multe locatii:
Scopul excursiei: ..........................................................
Imbracaminte specifica/Echipament specific necesar in excursie: ............
[] Da
[] Nu
Programul acestei excursii cuprinde activitati fizice si sportive (de exemplu: .........)...............
[] Da
[] Nu
a) Inteleg ca exista riscul de vatamare asociat activitatilor fizice si sportive mentionate mai sus si sunt de acord ca propriul meu copil sa participe la acestea, cu exceptia: ................... .
b) Mentionez ca regimul medical permanent sau temporar al copilului meu, inclusiv regimul de dieta, cel de medicatie si/sau necesitatea utilizarii aparatelor auditive sau vizuale, este: .............. .
c) Sunt de acord ca, in cazul unei urgente de vatamare sau imbolnavire a copilului, cadrul didactic insotitor sa ma instiinteze imediat, sa ia legatura cu o unitate medicala specializata, sa actioneze in numele meu si sa obtina tratamentul medical al copilului. Ma oblig sa platesc suma aferenta, in cazul administrarii unui tratament medical contra cost.
d) Sunt de acord ca propriul meu copil sa se comporte civilizat si responsabil, sa respecte regulile stabilite si accept consecintele in situatia in care nu se va comporta ca atare.
e) Accept ca sunt responsabil pentru aducerea si preluarea copilului la orele si locatiile precizate anterior. Inteleg faptul ca propriul meu copil va fi insotit pe toata perioada excursiei de un cadru didactic insotitor.
f) Accept ca ramane la latitudinea scolii sa modifice aspectele legate de transport, cazare si alte servicii, dupa cum considera necesar. Inteleg ca voi fi informat asupra acestor modificari cu cel putin 24 de ore inaintea plecarii.
g) Sunt de acord ca scoala nu poate fi responsabila pentru actiunile operatorilor de transport sau de turism care isi ofera serviciile pentru aceasta excursie.
h) Sunt de acord si inteleg ca sunt responsabil pentru faptele copilului meu. Absolv scoala de toate obligatiile si raspunderea ocazionate de aceasta excursie, cu exceptia celor cauzate de neglijenta cadrelor didactice insotitoare.
i) Inteleg ca detinerea si consumul de tutun, bauturi alcoolice si droguri sunt interzise si am discutat acest lucru cu copilul meu. Sunt de acord ca propriul meu copil sa fie supus procedurilor disciplinare si unei posibile anchete, daca va consuma alcool sau va detine astfel de substante psihotrope.
j) Inteleg faptul ca elevii care nu respecta regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar si regulamentul intern al scolii pot sa fie exclusi de scoala de pe lista participantilor la astfel de manifestari.
k) Sunt de acord ca, in cazul in care copilul meu comite o fapta grava pe perioada excursiei, ramane la latitudinea scolii sa imi trimita copilul acasa, eu fiind informat asupra acestui lucru in prealabil. In acest caz, voi suporta toate cheltuielile ocazionate de plecarea lui anterioara si nu voi solicita returnarea niciunei sume din partea scolii. In cazul elevului minor, voi veni sa imi preiau copilul si voi suporta toate cheltuielile ocazionate de plecarea lui anterioara anticipata, fara a solicita returnarea niciunei sume din partea scolii.
l) In caz de urgenta, pot fi gasit, 24 de ore, la urmatoarele numere de telefon: .................
Date de contact suplimentare: .............................................
m) Sunt de acord ca propriul meu copil sa participe la aceasta excursie.
.... .................................................
(semnatura parintelui/tutorelui legal)(data)

Vezi si Conditiile de organizare a taberelor si excursiilor in scoli si licee din Romania

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *