Publicitate

Model-de.ro pune la dispozitia companiilor si persoanelor particulare mai multe metode de marketing online:

  1. Creare de pagini web gratuite: Indiferent ca activati in domeniul constructiilor, al serviciilor sau comertului, site-ul www.model-de.ro are create sectiuni de prezentare detaliate pentru toate ramurile economiei. Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea o pagina de prezentare pe acest site este sa transmiteti o descriere detaliata a firmei dvs. Datele se transmit prin formularul de contact!
  2. Promovare prin articole: Publicam comunicate de presa si articole de stiri destinate promovarii online a evenimentelor importante din viata si activitatea companiilor, organizatiilor, institutiilor, etc. Transmiteti textul prin formularul de contact, cu mentiunea comunicat de presa.
  3. Promovare prin anunturi: aceasta sectiune este destinata anunturilor de mica publicitate de la particulari. Ce trebuie sa stiti este faptul ca anunturile cu adrese de email nereale nu vor fi afisate.
  4. Publicitate prin bannere: pentru acest tip de publicitate scrieti-ne la pagina de contact si solicitati o oferta de pret sau variante reciproc avantajoase de marketing online !


Despre noi

Model-de.ro sau "Catalogul modelelor" este site-ul unde vei gasi o multitudine de informatii utile: acte, documente, sabloane, mostre, imagini si formulare completate sau necompletate necesare tuturor (CV, scrisori, contracte, cereri tip, adeverinte, proces-verbal, declaratii, etc). Catalog firme de top din constructii de case, comert cu incaltaminte, haine, rochii, bijuterii, tricotaje, mobilier, electronice din Romania. Pagina Legislatie cuprinde acte normative de interes din domeniile: fiscal, rutier, comercial, educatie si invatamant, munca si pensii.

Contact

Pentru companiile ce doresc publicitate de top, pe Model-de.ro, prin crearea de pagini de promovare online personalizate, cu descrieri originale si imagini atasate, pentru sugestii sau reclamatii ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact.

Termeni & Conditii

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului [Afla detalii...]

Facebook