Tamponare pe strada George Bacovia din Bacau

18-03-2017 03:16:05  |  Accidente  |  0 comentarii

La data 16 martie 2017 polițiștii Biroului Rutier Bacău au efectuat cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii unui eveniment rutier pe strada George Bacovia, din Bacău. Din verificări a rezultat că un bărbat de 73 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada George Bacovia, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa, condus de o femeie de 48 ani, din Bacău, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat în autovehiculul care circula în fața sa, fiind condus de un bărbat de 34 ani, tot din Bacău, care a fost transportat la Spitalul Județean Bacău în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și le-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot la data de 16 martie 2017, în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale. Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat că un bărbat de 61 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vadu Bistriței, spre strada Bulevardul Unirii, din Bacău, a surprins și accidentat o femeie de 62 ani, din localitate, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, semnalizată corespunzător.


Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *