Cum se circula pe Valea Prahovei

28-12-2016 14:06:22  |  Accidente  |  1 comentarii

Update 28-12-2016 ora 17:15:48
 • Pe Valea Prahovei, se circula in coloana intre Sinaia si Busteni, pe sensul de mers catre Brasov, iar in sens invers intre Predeal si Busteni. Ninge, iar pe partea carosabila a inceput sa se depuna zapada, deoarece utilajele de deszapezire se deplaseaza cu viteza redusa, din cauza aglomeratiei. De altfel, autovehiculele ruleaza cu viteza adaptata, mai mica decat in mod normal, pe intreg tronsonul Timisu de Sus - Sinaia. in conditii similare se circula si pe DN73A Predeal - Paraul Rece.
 • Pe DN1A Babarunca - Cheia a nins viscolit, iar stratul de zapada (in amestec cu material antiderapant) masoara aproximativ un centimetru. Se actioneaza cu utilaje de deszapezire.
 • In judetul Gorj, pe DN67C Novaci - Ranca, exista in zona inalta un strat subtire de zapada framantata (in amestec cu material antiderapant).
 • In judetul Brasov, a fost a fost ridicata restrictia temporara de pe DN1E, atat dinspre Brasov catre Poiana Brasov, cat si dinspre Rasnov, deoarece traficul rutier catre statiune a mai scazut in intensitate, iar multi automobilisti au inceput sa plece (implicit, locurile de parcare se elibereaza). Restrictia (care este posibil sa se instituie si in zilele urmatoare, daca nu vor mai fi disponible locuri de parcare) nu s-a aplicat  transportului  public de calatori si autovehiculelor de aprovizionare.

Pe DN1, pe Valea Prahovei, se circula in coloana intre Sinaia si Busteni si la intrarea in Comarnic dinspre Ploiesti, pe sensul de mers catre Brasov. In sens invers, a inceput sa se formeze coloana la intrarea in Busteni dinspre Azuga. Partea carosabila este umeda. A nins in zona montana a judetelor Prahova si Brasov, iar traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna. Stratul de zapada (in amestec cu material antiderapant) masura aproximativ un centimetru pe DN1A Babarunca - Cheia, insa a inceput sa se topeasca, deoarece s-a actionat cu utilaje de deszapezire. In judetul Gorj, pe DN67C Novaci - Ranca, exista in zona inalta un strat subtire de zapada framantata (in amestec cu material antiderapant). A nins si pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, dar nu s-a depus zapada pe carosabil.

Mai multe informatii despre: Valea Prahovei, Sinaia, Busteni, Comarnic, Predeal

Comentarii facebook

1 Comentarii la articol

 • IGP

  06 Ianuarie 2017, 07:12

  1

  La aceasta ora se circula bine pe Valea Prahovei, mai ales intre Sinaia si Azuga :)

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *