Lovitura grea pentru Gica Popescu

04-03-2014 21:04:19  |  Coruptie  |  0 comentarii

Astazi, s-a dat sentinta in "Dosarul Transferurilor", iar decizia magistratilor Curtii de Apel Bucuresti a fost una necrutatoare. S-au pronutnat numai condamnari cu executare dupa cum urmeaza:
  1. George Copos - 3 ani şi 8 luni cu executare
  2. Mihai Stoica - 3 ani şi 6 luni cu executare
  3. Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni cu executare
  4. Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni cu executare
  5. Victor Becali - 4 ani şi 8 luni cu executare
  6. Jean Pădureanu - 3 ani şi 4 luni cu executare
  7. Gică Popescu - 3 ani şi o lună cu executare
  8. Gigi Neţoiu - 3 ani şi 4 luni cu executare

Nu stim daca aceste persoane sunt sau nu vinovate! Insa, pentru unii dintre ei (exemplu Gica Popescu si altii) procurorul acuzarii ( procuror la Directia Nationala Anticoruptie) a solicitat pedeapsa cu suspendare. Din informatiile noastre Judecatorii nu pot pronunta o pedeapsa mai grea decat cea solicitata de acuzare! Daca este altfel, avocatii specializati in drept penal ne pot contrazice !

Din cate am inteles Gheorghe Popescu a si achitat (chiar daca se considera nevinovat) prejudiciul stabilit de DNA! Si atunci intrebam care este diferenta intre el si alti "tepari" care au primit pedepse cu suspendare pentru prejudicii similare dar nerecuperate niciodata?

D-lor magistrati (judecatori si procurori), deputati si senatori, axati-va actiunile, initiativele legislative si deciziile in special pe recuperarea prejudiciilor deoarece bugetul de stat si noi cetatenii suntem pusi la cheltuiala pe perioada in care persoanele condamnate stau in penitenciar. Mai bine sa plateasca prejudiciul si daunele de 3 ori (aici nu vorbim de infractiuni cu violenta, viol, omor, etc) si sa-i condamnati la inchisoare cu suspendare, deoarece nu vor mai dori sa aiba de a face cu justitia penala, cate zile vor avea !Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *