Perchezitii DNA la sediul CJ Braila si la domiciliul Presedintelui Gheorghe Bunea Stancu

07-08-2014 10:56:53  |  Coruptie  |  0 comentarii

Pe statistici DNA: Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, va fi retinut de DNA 24 de ore si va fi prezentat instantei competente cu propunerea de arestare preventiva !

O intrebare pusa de mai multi cititori: DNA a comunicat ca presupusele fapte de coruptie s-ar fi petrecut in perioada 2009-2011! Pana astazi au trecut intre 5 si 3 ani de la data savarsirii presupuselor fapte!

De ce acum?
De ce D.N.A. nu a inceput ancheta acum 2-3 ani ? Daca a gresit, de ce nu a fost oprit ? A avut cineva un interes ca aceasta ancheta sa inceapa acum ?

Update ora 15:
Se pare ca la DNA Galati s-a deplasat insusi procurorul şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Marius Iacob !

Update: 14:30
: Desi toti anuntau plecarea la DNA a presedintelui CJ Braila la DNA Galati inca de la ora 12, coloana cu "mascatii DNA" a intrat la aceasta ora pe digul Braila Galati ! Va fi o noapte lunga !

Update: 14:00: Nicolae Moisiu, seful Biroului Achizitii publice din cadrul CJ, a fost scos de mascati din sediul Consiliului Judetean, urcat in duba Jandarmeriei si dus la DNA Galati. Acesta a fost transportat cu duba in care se afla si cei doi saci cu documente, ridicati de procurori.

Perchezițiile DNA Galati au loc la această oră la locuința lui Gheorghe Bunea Stancu, președintele Consiliului Județean Brăila, dar și la sediul instituției pe care acesta o conduce. Vizați de percheziții sunt și unul dintre vicepreședinții instituției publice, dar și un funcționar.

Florin Mija, vicepreședintele Consiliului Județean Brăila, a fost ridicat de procurorii DNA în baza unui mandat de aducere. El se afla în vacanță în Delta Dunării. Cel mai probabil va fi dus la locuința sa, pentru că și acolo se fac percheziții și pentru a asiata la această procedură.

Totdata ofiteri de politie judiciara din cadrul DNA ridica de la mai multe firme documente referitoare la persoana d-lui Gheorghe Bunea Stancu.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *