Xbox One X și Xbox One S All-Digital Edition inlocuite cu Lockhart

18-07-2020 07:10:14  |  Economie  |  0 comentarii

Microsoft întrerupe oficial Xbox One X și Xbox One S All-Digital Edition

„Pe măsură ce începem cu viitorul cu Xbox Series X, facem pasul natural de a opri producția pe Xbox One X și Xbox One S All-Digital Edition”, a declarat un purtător de cuvânt al Microsoft pentru CNN, adăugând acea producție pe Xbox One din 2016 S va continua. Xbox One X, lansat în noiembrie 2017, a fost proiectat pentru a rula jocuri cu rezoluție 4K și a fost facturat ca o versiune high-end a Xbox One din 2013.

Totuși, acesta nu a putut transforma vânzările Xbox, iar produsul pilot Microsoft se încadrează în spatele Switch-ului Nintendo și al PlayStation 4 Sony - celelalte console majore ale generației. Xbox nu eliberează numărul de unități vândute pe dispozitiv. Și acum, pe măsură ce noua serie Xbox X se apropie de lansarea Holiday 2020, Microsoft trage în sfârșit mufa.

"Odată cu apariția noilor dispozitive și servicii, acest lucru pare mai degrabă un efort de reducere a numărului de [console] de pe piață și de a evita confuziile consumatorilor", a declarat Joost van Dreunun, fondatorul firmei de investiții în jocuri video New Breukelen, pentru CNN.

Printre noile dispozitive care vor veni pe piață în perioada vacanțelor se va afla Playstation 5 de la Sony

Microsoft ar putea de asemenea să întrerupă Xbox-ul S integral digital pentru a face loc pentru Xbox-ul său de generație viitoare mai ieftin, cu numele de cod „Lockhart”, care se zice că va fi anunțat luna viitoare. Data lansării sale nu este cunoscută.

Unitățile Xbox One X rămase pot fi achiziționate în anumite magazine, potrivit purtătorului de cuvânt al Microsoft, adăugând că „jucătorii se pot consulta cu retailerii locali pentru mai multe detalii” despre disponibilitate.

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *