Catalog de afaceri Braila: firme si institutii

17-06-2014 17:09:56  |  Economie  |  0 comentarii

85% dintre consumatori caută afacerile locale online, aproximativ 63% din întreprinderile mici nu au un site web și 25% dintre cele care au nu apar în primele rezultate in motoarele de căutare populare. Anuntul-Brailean.ro va ofera un link vizibil, promovarea perfecta pentru secolul XXI, pentru că suntem singura companie din Braila care ofera din plin clientilor nostri tehnologia internetului.

Pana acum s-au inscris pe www.anuntul-brailean.ro peste 1500 de firme si institutii publice care ofera detalii despre activitatea lor principala precum si date de contact utile fiecarui brailean.

Aveti posibilitatea sa va promovati imaginea pe siteul Anuntul Brailean, contra unor tarife "fara concurenta" prin mai multe metode, cum ar fi: afisarea de clipuri video, mentinerea pozitiei in prima pagina a siteului nostru, afisarea permanenta a unui banner (sus sau stanga /dreapta), afisarea siteului dvs. in zona "Anunturi recomandate" sau afisarea prioritara la o anumita categorie de anunturi (auto/moto, imobiliare, matrimoniale, etc) si foarte multe alte posibilitati care va vor ajuta sa fiti vizibili pe internet in primele pozitii!

In masura in care sunteti interesati, noi va ajutam sa fiti in primele pagini din google. Exact asa cum este siteul nostru !

Nu am site dar am o afacere si o adresa de email

Daca nu aveti un site si nici nu va doriti unul (daca doriti unul scrieti-ne / detalii in pagina de contact) insa ati dedicat afacerii dvs. o adresa de email valida noi va putem crea o pagina web astfel incat sa beneficiati de aceleasi avantaje ca si cei care au un site. Este o metoda de promovare mult mai ieftina decat in cazul in care ar trebui sa va cumparati un domeniu web, sa platiti gazduirea site-ului si persoane care sa se ocupe de administrarea acestuia!

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *