Dragnea a inventat cotidianul de circulatie nationala online

17-07-2018 18:38:48  |  Economie  |  2 comentarii

Stimati economisti si administratori de firme listate pe ATS-AERO care inregistreaza 5 tranzactii pe an, specialistii initiatori ai legii si parlamentarii care au aprobat aceasta lege, toti de alde "mulge statul de salarii si privilegii foarte mari" v-au oferit posibilitatea publicarii rapoartelor (in afara de cel mai important site, cel al emitentului) intr-un "cotidian de circulaţie naţională on-line"  ?!!!

Potrivit art. 125 (2) din Regulamentul de aplicare a Legii 24/2017 "(...) Emitentul publică un comunicat de presă cel puţin într-un cotidian de circulaţie naţională, tipărit sau on-line prin care investitorii sunt informaţi cu privire la disponibilitatea acestor rapoarte, precum şi cu privire la locul de unde pot fi obţinute aceste rapoarte, care sunt transmise spre publicare în maximum 5 zile de la data aprobării. Comunicatul de presă este transmis concomitent către A.S.F. şi către operatorul pieţei reglementate pe care se tranzacţionează valorile mobiliare.

Va recomand sa respectati legea si sa publicati toate rapoartele .... intr-un cotidian online :) :) :) Pentru o asa ineptie juridica unii incaseaza salarii de mii de euro pe luna!

2 Comentarii la articol

 • Dan

  27 Iulie 2018, 11:11

  1

  Foarte tare, romanu e inventiv, degeaba ziceti voi :)

 • Mirela

  10 Mai 2019, 22:49

  2

  Cautam moderatori de anunturi care sa lucreze 30 minute pe zi de acasa. Oferta este foarte serioasa si venitul garantat prin contract de comision. Se asigura instruire gratuita online. Aveti nevoie de minimum de cunostinte de navigare pe internet. Pentru detalii va rog sa ma contactati pe email sansadeacasa@gmail.com

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *