Inlocuiti iluminatul clasic cu becurile cu LED

23-08-2014 07:44:28  |  Economie  |  0 comentarii

Cumpara produse bazate pe tehnologia LED: becuri, spoturi, paneluri, benzi si proiectoare, surse LED, controlere si accesorii LED de la RepSoft Braila. De ce sa inlocuiti iluminatul clasic cu Leduri?

Becurile cu LED sunt intr-o gama larga de puteri, acestea variind de la 3W pana la puteri de 20W acestea din urma echivaland ca si putere luminoasa cu un bec cu filament de 150W si sunt disponibile pe toate modelele de fasunguri (E14, E27, E14 lumanare), la modelele de putere se folosesc leduri Samsung, ca si plaja de tensiuni de alimentare sunt modele 170-240Vca si 100-240Vca. Ca temperaturi de culoare sunt disponibile in 3 variante (fata de 2 modele care sunt acum pe piata) si ar fi alb cald, 4500K (alb neutru) si alb rece iar unele modele suporta sa fie dimmate (pot fi montate pe variator de intensitate luminoasa clasic) ceea ce reprezinta din nou un atu pentru produsele noastre, neffind multe produse de acest gen pe piata, dispersia luminoasa se face pe un ughi de la 200 la 360 grade.

Spoturi cu LED cu puteri cuprinse intre 3 si 36W si cu o gama foarte variata de modele si de tipuri de monturi (G9, G10, G4, spoturi incastrabile, aplicabile, suspendate, pe sina), la modelele de putere se folosesc leduri CREE, Samsung si Nichia iar pentru modele de puteri mai mici se flolosesc laduri SMD5630, SMD3014, etc. Pe partea de alimentare sunt spoturi la 12V, 24V si la 220V. Ca temperaturi de culoare se incadreaza in aceleasi criterii ca si becurile cu LED si anume alb cald, 4500K (alb neutru) si alb rece. Unele spoturi suporta variatoare de intensitate luminoasa iar ungiul de iluminare variaza intre 30 si 120 grade.

Pe parte de pro ar fi consumul cel mai mic dintre modele (raportat la fluxul luminos produs), pornirea instantanee fara timpi de incalzire sau flashuri, caldura degajata este minima, temperarura de culoare in trei game si anume alb cald, alb neutru si alb rece, ceea ce satisface toate dorintele utilizatorului, nu foloseste deloc mercur la realizare, redarea culorilor din ambient este cea mai apropiata de cea a luminii de zi (nu denatureaza culorile), timpul mediu de viata se situeaza undeva la 50000-80000 de ore de functionare (daca sunt folosite sisteme de iluminat cu LED de calitate si nu chinezisme de 2 lei), insensibile la socuri si la variatii de tensiune (unele merg de la 100 la 240V ca, fara a se observa diferenta de flux luminos), referitor la consum lucrurile stau cam in felul urmator < veti plati intr-un an cat plateati inainte pe o luna de consum cu becuri cu incandescenta sau spoturi cu halogen>, deci pretul relativ mare la achizitie va fi destul de rapid amortizat pe urma fiind doar castig ca si singur lucru contra ar fi pretul (care la noi este putin mai mare decat un bec cu halogen de firma). Vezi oferta LEDURI  !

Comentarii facebook

Imagini cu Leduri

Bec cu led 13W

Bec cu led 13W

Bec Led GU10

Bec Led GU10

Bec led 10W

Bec led 10W

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *