Tableta si Laptop la un loc

10-06-2014 15:44:35  |  Economie  |  0 comentarii

Intel a lansat un uimitor de subțire 2-în-1: tabletă și laptop, motiv pentru a prezenta cele mai recente procesoare Core M. Anuntata la Computex 2014, tableta prototip de 12,5 inch constituie o nouă trimitere la designeul PC care măsoară doar 7,2 milimetri.

Profilul sau este impresionant, dar la fel placut ochilor dar si urechilor, deoarece nu are nevoie de un ventilator care zbârnâie să răcească procesorul. Cu greutatea obtinuta in plus datorata scoaterii ventilatorului, tableta cântărește 670 grame. Desi unele laptopuri, cum ar fi Microsoft Surface Pro 3 sunt deosebite ca performante, faptul ca prezenta ventilatorlui face deranjanta utilizarea lui constituie un handicap.

Intel a descris noul chipset de 14mm ca fiind cel mai eficient procesor Core din punct de vedere al consumului de energie din istoria companiei. Noul procesor Core M inregistreaza o performanta imbuntatita cu 20-40 % cu un consum redus de energie cu până la 45% și produce cu 60% mai puțină căldură.

Intel promite clienților ca vor avea acces la primele procesoare Core M incepând de anul viitor. Tăiați ventilatorul pare a fi noua deviza in materie de procesoare. Mai multe detalii pe Intel Core M

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *