Ninge la Predeal si Azuga

03-01-2017 14:23:14  |  Meteo  |  0 comentarii

Incepand cu ora 13:45, pe DN1, in zona Posada (judetul Prahova), partea carosabila a fost degajata, autovehiculele avariate fiind ridicate. Din cauza acestui accident, dar si a numarului mare de autovehicule, pe sensul de mers catre Brasov se circula in coloana din zona Nistoresti pana la Posada, iar in sens invers din Sinaia pana la Posada. Traficul rutier este foarte intens pe DN1, pe Valea Prahovei, in ambele directii. Ninge la Predeal si Azuga, iar partea carosabila este umeda.

De asemenea, din cauza aglomeratiei, autovehiculele ruleaza cu viteza redusa intre Poiana Tapului si Busteni, pe sensul catre Brasov, iar catre Bucuresti intre Predeal si Busteni. Pentru evitarea aglomeratiei, conducatorii auto aflati in tranzit (intre Brasov si Ploiesti) sunt sfatuiti sa foloseasca ruta alternativa DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele. De altfel, un echipaj al politiei rutiere brasovene, care actioneaza in zona Darste, le recomanda automobilistilor sa circule pe DN1A (Sacele - Cheia - Ploiesti). 

A inceput sa se formeze coloana de masini si pe DN73A Rasnov - Predeal, la intersectia cu DN1. De aceea, reamintim ca din zona Bran-Moieciu se poate ajunge in Bucuresti pe urmatoarele rute:
  • DN73 Brasov - Pitesti, autostrada A1 Pitesti - Bucuresti;
  • DN73 Brasov - Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat - Targoviste, DN71 Targoviste - Baldana, DN7 Baldana - Bucuresti.

Alte stiri si anunturi din: Vremea la Munte, Valea Prahovei, Nistoresti, Posada si Sacele.

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *