Jandarmeria Braila m-a confundat cu Bruce Lee

04-08-2014 21:17:15  |  Mondene  |  0 comentarii

Prostii suna la 112, smecherii la Jandarmeria Braila ! Un sef din Jandarmeria Braila se considera mai presus de lege! D-ul in "bermude" cu domiciliul pe str. Carantina, pune pe drumuri "ditamai echipa de zdrahoni jandarmeristi" pentru ca el se crede mai tare decat legea in Romania!

Daca nu am fi vazut pe camera de luat vederi de la poarta, "desantul" ce se invartea in jurul portii noastre nici macar nu am fi deschis, deoarece nu aveam de ce!

De ce credem ca este sef cel care a facut aberanta reclamatie? Deoarece atat el cat si jandarmii se comportau ca atare! Poate nu e sef ci frate sau ruda! O sa aflam, mai ales dupa ce am fost intrebati de "constructorul fara autorizatii" ca (sic) "de ce nu il cunoastem?"

Am, deschis, si cand colo, 7 baieti "bine crescuti si antrenati" (nu toti la fel de inteligenti ca seful lor de echipaj) cautau locul reclamat de un sef de la Jandarmerie (o sa aflam cum se numeste ca nu ni s-a spus) in care s-ar "impune luarea de indata sub paza cu efective de jandarmi a vre-unui obiectiv"!

Noroc cu d-ul jandarm Ionita, caruia i-au trecut se pare multi "geambasi" prin mana, si multe cereri aberante ale unora mai mari in grad, ca altfel cu tinerii "interpreti in ale dreptului" nu am fi ajuns la o concluzie corecta!

Dupa mai multe parlamentari, acuzatii si cereri de "legitimare" , de parca noi stateam cu casa in mijlocul drumului si tulburam grav ordinea publica, d-ul jandarm Ionita, a inteles penibilul situatiei si mai ales ilegalitatea ei. Detalii pe Mare sef la Jandarmeria Braila are propriul 112

Comentarii facebook

0 Comentarii la articol

Posteaza un comentariu

Campurile marcate sunt obligatorii *